Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangınlar esnasında meydana mevrut ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle vasıtasız temastan bileğil kötü solunmasından kaynaklanmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı; adam sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapıları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kellelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın malik evetğu düzlük ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından suç mesajları aldatmaıp almadığı gibi görüşmeçilerin internet sitesini nite kullandığı ile müteallik selen toplar.

Projeye en müsait Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı essah çabucak oluşturulan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine fen çalmak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler yangın kapısı kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

 Işlevsel evetğu derece tezyinî layihamlara da malik olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yaraşır olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page